Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Αφιέρωμα σε Δήμαρχο Αχαρνών, Αντιδήμαρχο για Οικονομικά και Αντιδήμαρχο για το περιβάλλον

Με απόφαση του Δημάρχου Αχαρνών ορίστηκαν αντιδήμαρχοι και μεταβιβάστηκαν αρμοδιότητες του Δημάρχου. Ειδικοτερα μεταξύ άλλων άλλων αρμοδιοτήτων:

Ο Νικόλαος Κολετζάκης, στο Τμήμα Προσόδων το Γραφείο Νεκροταφείου. Το Γραφείο είχε, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2009, διαμορφωθέντα έσοδα 4.400.000 €, από τα οποία 1.295.245 € βεβαιώθηκαν, δηλ. εισπράχθηκαν, για δικαιώμα σύστασης τάφου. Πρόκειται γα τάφους τριετούς ταφής που δεν είναι για πώληση. Για το 2009 προβλέπει ο προϋπολογισμός 500.000€ από πωλήσεις τάφων. Προφανώς από την παράνομη επέκταση του νεκροταφείου.
















Ο Ματθαίος Θεοδωρίδης έλαβε το Γραφείο δημοτικού κοιμητηρίου και το Γραφείο δημόσιας υγείας. Την προηγούμενη διετία ήταν πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Νεκροταφείου Δήμου Αχαρνών. Όπως λέγεται έδινε εγκρίσεις για την πώληση τάφων τριετούς ταφής.















Ο Δήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Φωτιάδης υπόγραφε τα παραχωρητήρια των τάφων. Παράνομα!!

Και μια παρατήρηση! Στον κ. Θεοδωρίδη ο Δήμαρχος έδωσε την αρμοδιότητα του δημοτικού κοιμητηρίου. Αγνοεί ότι στις Αχαρνές υπάρχουν δύο κοιμητήρια; Σε ποιό από τα δύο έδωσε την αρμοδιότητα;













Οι παρακάτω φωτογραφίες του νεκροταφείου αφιερώνονται εξαιρετικά στους τρεις κυρίους. Να τους χαιρόμαστε.














Προσθήκη  εικόνας



Αριστερά το γραφείο κίνησης των οχημάτων του Δήμου. Προνομιακή η θέση του. Οι υπάλληλοι από το γραφείο έχουν άμεση πρόσβαση στο νεκροταφείο. Φιλοσοφούν για τη ματαιότητα της ζωής!! Αισθάνονται τυχεροί που είναι έξω απο τον περίβολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: