Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Όταν οι λέξεις Χάνουν το νόημά τους

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ο Δήμαρχος βραβεύτηκε για την πολύτιμη βοήθειά του στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας, του σωματείου «Γυπαετοί».

Σύμφωνα με το Ελληνικό Λεξικό Τεγόπουλος-Φυτράκης Βραβείο είναι τιμητική διάκριση σε αριστεύοντες και η λέξη βραβεύω σημαίνει, απονέμω βραβείο, επιβραβεύω.

Η βράβευση του Δημάρχου έχει καμία σχέση, ως λέξη, με την πολύτιμη βοήθεια προς την ομάδα; Η βοήθεια ήταν οικονομική, όπως οι επιχορηγήσεις σε άλλους αθλητικούς συλλόγους από το Δήμο; Πόση ήταν η οικονομική βοήθεια; Η οικονομική βοήθεια στους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και η απόφαση εκτελέστηκε από τον αρμόδιο για τα οικονομικά του Δήμου.

Αν η βοήθεια ήταν οικονομική, γιατί οι άλλοι αθλητικοί σύλλογοι που επιχορηγήθηκαν από το Δήμο δε βράβευσαν το Δήμαρχο;

Στον «οδηγό 2010 επιλογών για το δημότη» στη σελίδα 69 υπάρχει ένας κατάλογος αθλητικών συλλόγων των Αχαρνών. Υπάρχει αθλητικός σύλλογος με την επωνυμία «Α.Ο. Αετός Μενιδίου». Αθλητικός Σύλλογος με την επωνυμία «Γυπαετοί» που ασχολείται με το ποδόσφαιρο σάλας δεν υπάρχει.

Μετά από λίγες μέρες θα πρέπει να «βραβεύσουν» τον κ. Δήμαρχο για το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στη διασταύρωση Δημ. Δαμάσκου και Βίκτωρος Ουγκώ για την κατάσταση του γηπέδου. Απολαύστε την κατάσταση του γηπέδου!! Το γήπεδο τη θερινή περίοδο μένει ανοιχτό , σύμφωνα με την πινακίδα στην είσοδο μέχρι τις 22:00. Με πιό φωτισμό παιζουν μπάσκετ. Με το φεγγάρι;

















Όταν δεν εχει κανείς να παρουσιάσει έργα ουσίας καταφεύγει σε επικοινωνιακά τρικ να πείσει ότι παράγει έργο. Φωτογραφίες από συναντήσεις, βραβεύσεις, συμμετοχή σε αδελφοποιήσεις Δήμων. Αυτά είνα τα έργα της Δημοτικής Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: