Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Η Ανύπαρκτη ΚΕΔΑ

Ποιος κοροϊδεύει ποιόν; Την προηγούμενη εβδομάδα η Ειρηνοδίκης πήγε να σφραγίσει τα γραφεία της ΚΕΔΑ που είχε πτωχεύσει. Εκεί έγινε μια κωμωδία άνευ προηγουμένου. Η δημοτική αρχή είπε ότι εκεί δεν ήταν τα γραφεία της ΚΕΔΑ, αλλά άλλης επιχείρισης της ΚΕΠΕΔΑ. Η ΚΕΔΑ είχε φορολογικό μητρώο, επομένως και διεύθυνση της επιχείρησης. Πρέπει να μπορούσε να το πληροφορηθεί η Ειρηνοδίκης. Στο ισόγειο του Δημαρχείου ήταν υπάλληλοι της ΚΕΔΑ που αποσπάστηκαν στην ΚΕΠΕΔΑ, ήταν το γραφείο του προέδρου της ΚΕΔΑ και της ΚΕΠΕΔΑ κ. Αφουξενίδη. Ποιοί ήταν εκείνοι που είπαν στην Ειρηνοδίκη ότι στο χώρο αυτό ήταν άλλη επιχείρηση και όχι η ΚΕΔΑ, με συνέπεια η κ. Ειρηνοδίκης να φύγει άπρακτη.

Αυτή είναι μια τακτική που εφαρμόζουν απατεώνες που πτωχεύουν τις επιχειρήσεις τους και ταυτόχρονα ανοίγουν μια παρόμοια στη θέση τους.

Ποιοι ήταν εκείνοι που παραπλάνησαν την εκπρόσωπο της δικαιοσύνης που εκτελούσε δικαστική απόφαση. Μήπως έκαναν ποινικό αδίκημα; Η δικαιοσύνη φαίνεται ότι κάνει στραβά μάτια για το κράτος, αλλά δεν κάνει το ίδιο για τους ιδιώτες. Είπαμε να είναι τυφλή αλλά όχι και έτσι.

Εδώ η ΚΕΔΑ, εκεί η ΚΕΔΑ, που είναι η ΚΕΔΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: