Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Να που πάνε τα λεφτά

Ο Μανώλης Μαυρομάτης υπήρξε δημοσιογράφος και αθλητικός σχολιαστής. Συνταξιοδοτήθηκε και  τοποθετήθηκε σε εκλόγιμη θέση στη λίστα ευρωβουλευτών στην προηγούμενη ευρωβουλή. Όταν έχει κανείς μια θητεία στην ευρωβουλή και δεν επανεκλέγεται λαμβάνει σύνταξη. Τέτοια σύνταξη λάμβανε και η Νανά Μούσχουρη και παραιτήθηκε από την σύνταξη υπέρ του κράτους.

Ο κάθε πολιτικός αρχηγός έχει δικαίωμα να προσλαμβάνει μετακλητούς υπαλλήλους. Ο κ. Σαμαράς προσέλαβε τον κ. Μαυρομάτη ως μετακλητό υπάλληλο στο γραφείο του (μάλλον στη βουλή) .Δικαίωμά του.
Αυτούς τους υπαλλήλους των κομμάτων δεν τους πληρώνουν τα κόμματα, από την επιχορήγηση από το δημόσιο ταμείο. Τους πληρώνουμε εμείς, αφού πληρώνονται από τον προϋπολογισμό της βουλής. Και με 16 μισθούς.
Τελικά όλοι ίδιοι είναι.

Διορίστηκε στη Βουλή και ο πρώην ευρωβουλευτής Μαν. Μαυρομμάτης...


...ως μετακλητός στο Γραφείο
του Αντ. Σαμαρά


Ο Αντώνης Σαμαράς διόρισε τον Μανώλη Μαυρομμάτη
Ντροπή Κύριε Πρόεδρε! Υπάρχουν άνεργα παιδιά κι εσείς διορίζετε συνταξιούχους!
*Ο Μανώλης Μαυρομμάτης διετέλεσε ευρωβουλευτής της Ν.Δ.
Δημοσίευση ανάρτησης








Διόρισαν στη Βουλή και την Μερόπη Καλδή...

...πρώην βουλευτή και  ευρωβουλευτή της ΝΔ
Από το http://epirusgate.blogspot.com/

Παρά την οικονομική κρίση,οι διακομματικές, ρουσφετολογικές προσλήψεις στην βουλή συνεχίζονται! Τους τελευταίους μήνες η Βουλή προσέλαβε άλλους 232 υπαλλήλους, με αποτέλεσμα να πλησιάζουν τις 2.000, αν δεν τις έχουν ξεπεράσει!!! Μεταξύ αυτών η πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από την Πρέβεζα κ. Μερόπη Καλδή.
Το εξοργιστικό της συγκεκριμένης υπόθεσης, όπως και μιας σειράς άλλων προσλήψεων, είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία,θα απολαμβάνει...

 προνόμια που ούτε να... ονειρευτεί μπορεί ο απλός εργαζόμενος:Θα μπορεί μέσα σε τρείς μήνες να μονιμοποιηθεί, εξασφαλίζοντας 16 μισθούς κατ' έτος, αλλά και ευνοϊκότατο συνταξιοδοτικό καθεστώς που εξασφαλίζει διευθυντικές συντάξεις ακόμη και στις καθαρίστριες του Μεγάρου Μαξίμου!!!



Βρε ουστ 

Τελικά άμα βλέπουμε βουλευτή θα τον γιαουρτώνουμε, είτε φταίει, είτε δε φταίει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: