Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Σε λίγο θα κρατάνε ομπρέλα

Σε λίγο θα κρατάνε ομπρέλα για να μην του φτύνουν. Εκεί καταντήσαμε. Μόλις βλέπουμε βουλευτή ρίχνουμε πάνω του όλα τα βάρη για το κατάντημα της Ελληνικής κοινωνίας. Στον βουλευτή που εμείς διαλέξαμε μεταξύ άλλων. Που είναι ο καθρέφτης μας. Εκεί πρέπει να βλέπουμε και να φτύνουμε. Τον εαυτό μας.

Και οι βουλευτές δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Βολεύτηκαν και βόλεψαν. Παιδιά, συγγενείς, φίλους, εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων. Η βουλή έχει δικό της προϋπολογισμό και οι βουλευτές αποφασίζουν για τις αποζημιώσεις τους.

Δεν έχουν συνδικαλιστική κάλυψη, αλλά ο πρόεδρος της βουλής είναι ο πρόεδρος μιας αφανούς συνδικαλιστικής παράταξης των βουλευτών. Αυτός με τη διακομματική επιτροπή των προέδρων μοιράζει τις θέσεις προσλήψεων στη βουλή. (κλικ) Με τους 16 μισθούς. Ο πρόεδρος της βουλής με τη συμπεριφορά του προσπαθεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για μελλοντική εκλογή στη θέση του προέδρου της δημοκρατίας. Και τα δίνει όλα!

Οι βουλευτές παλαιότερα έπαιρναν την αποζημίωσή τους και δεν πάταγαν στη βουλή. Προκειμένου να παρίστανται δόθηκαν κίνητρα προσέλευσης. Πηγαίνουν, υπογράφουν και πηγαίνουν στο καφενείο της βουλής. Βλέπουν τη συνεδρίαση από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και όταν γίνεται ονομαστική ψηφοφορία προσέρχονται!

Κατ' αναλογία και οι ψηφοφόροι τους παίρνουν, όχι όλοι, επίδομα έγκαιρης προσέλευσης! Λες και δεν είναι υπαλληλική υποχρέωση να είναι έγκαιρα στην εργασία τους.
Οι βουλευτές για συμμετοχή σε κάθε συνεδρίαση επιτροπής αμείβονται, μετά τις περικοπές, με
335 €.

Μια ανασκόπηση των δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο δείχνει το κλίμα των ημερών.

Κυριακή, 02 Μαΐου 2010

Mέσα απο την αμαξάρα του ο Κακλαμάνης μας είπε οτι είναι καλά


Χθες ο Κακλαμάνης κατέβηκε στην πορεία. Εκεί απλοί πολίτες τον γιουχάρισαν και πήγε και κρύφτηκε μέσα σε μια τουαλέτα σε καφετέρια μιας στοάς.

Λίγο αργότερα με την συνοδεία αστυνομίας οδηγήθηκε σε νοσοκομείο γιατί αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σήμερα μέσα από την αμαξάρα του μας ενημέρωσε πως είναι καλά στην υγεία του. Πάντα καλά..


Κυριακή, 02 Μαΐου 2010

"Προς τους βουλευτές της βουλής."


"Ο κόσμος έχει φτάσει σε σημείο που δεν πάει άλλο. Το ποτήρι πάει να ξεχειλίσει. Βάζετε χέρι στον μισθό του κάθε Έλληνα εκτός από τον δικό σας. Κόβετε σε όλους εκτός από την βουλή. Είστε απαράδεκτοι. Εσείς είστε η αιτία που βούλιαξε η οικονομία και την πληρώνουμε εμείς. Όταν καταχραστώ εγώ λεφτά από την επιχείρηση που δουλεύω πάω φυλακή, εσείς που τα κάνατε όλα τα χρόνια μπουρδ… στην οικονομία και σε όλα βασικά δεν πάει κανένας φυλακή. Είδατε τι έπαθε εχτές ο Κακλαμάνης. Πολύ φτηνά την γλύτωσε. Κοιτάξτε να κυκλοφορείτε με συνοδεία γιατί δεν σας βλέπω καλά. Ο κόσμος είναι έτοιμος για επανάσταση όταν βλέπει ότι μόνο αυτός κάνει θυσίες και εσείς απολύτως καμία. Πάντα βρίσκετε τρόπο να τα οικονομάτε και να ζείτε στην χλιδή. Να προσέχετε τα νότα σας"

Video ΣΟΚ με τον Απόστολο Κακλαμάνη να έχει κλειδωθεί στην τουαλέτα καφετέριας

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ


"Ο Απ. Κακλαμάνης εγκλωβίζεται στην Στοα Κοραή , εφόσον έξω γίνεται ψιλομπάχαλο. Ο κόσμος τον βλέπει και αρχίζει το κράξιμο.. Ο Κακλαμάνης .. τρέχει και κλειδώνεται στο WC της καφετέριας.. το νέο μαθαίνεται και μαζεύεται και άλλος κόσμος.. ο οποίος γελάει .. και του φωνάζει να βγει (είναι μέσα ήδη μισή ώρα) γιατί έχουν και άλλοι σειρά..
Σε λίγο έρχεται μία διμοιρία ΜΑΤ,.. γίνεται χαμός.. "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο ΔΝΤ" εκεί βρίσκεται και ένας "δημοσιογράφος" του StarChannel.

Σε λίγο έρχεται άλλη μία διμοιρία μπλέδες. Μετά από 40 περίπου λεπτά συνοδεία αστυνομικών αποφασίζει ο Κακλαμάνης να βγει από την τουαλέτα..

Για κάποιο λόγο τα ΜΑΤ πλακώνουν στο ξύλο το συνεργείο του STAR Channel.."



Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Απ. Κακλαμάνης δεν έχει κατηγορηθεί για κανένα σκάνδαλο, δε διαχειρίστηκε ποτέ άμεσα δημόσιο χρήμα.

Λαμόγιο! ...

Άγριο κράξιμο του Βουλγαράκη στο Κολωνάκι...
Τον εντόπισαν στην πλατεία και του την πέσανε. Άρχισαν να τον αποκαλούν λαμόγιο. "Πού 'ναι τα λεφτά, ρε! " . Ο Βουλγαράκης κινήθηκε προς...

το μέρος τους με απειλητικές διαθέσεις. Αυτοί ήταν, όμως, τέσσερις και ξαφνικά προστέθηκαν μαζί τους και άλλοι περαστικοί. "Εσείς φταίτε για όλα, εσείς μας έχετε καταντήσει έτσι" .
Ο πρώην υπουργός απομακρύνθηκε, ενώ αυτοί συνέχιζαν να τον βρίζουν.




Μεγάλωσαν τα γένια μας η ψυχή μας αλλοιώτεψε
αγριεμένο το σκυλί γαβγίζει τη φωνή του
βοήθα καλέ μου μην φαγωθούμε μεταξύ μας
Μύρης Κ. Χ.

Ο νόμος του Λυντς αρχίζει και εφαρμόζεται επί δικαίων και αδίκων. Αυτό θα διαλύσει την κοινωνία. Σήμερα ο Κακλαμάνης, αύριο ένας από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: