Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Τι λέει ο «φτωχός»

Επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές. Μια αναφορά στον τοπικό τύπο πριν τις διακοπές. Συνέντευξη του κ. Θ. Αφουξενίδη στην εφημερίδα «Δυτική Όχθη» της 22 Ιουλίου.

Για όσους δεν ξέρουν υπάρχει ποντιακή γλώσσα. Αυτή δήλωσε ότι είναι η μητρική του γλώσσα, ενώ γεννήθηκε στις Αχαρνές (Μενίδι το έλεγαν τότε). Ο κ. Κολετζάκης θα πρέπει να δηλώνει ότι η μητρική του γλώσσα είναι η κρητική, ο Ηπειρώτης ότι η μητρική του γλώσσα είναι η ηπειρώτικη και πάει λέγοντας!!

Στη συνέντευξη αυτή μάθαμε ότι ο κ. Φωτιάδης, ο Δήμαρχος, είναι πολιτικό ον και ένας άνθρωπος με αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα!! Σε επόμενη συνέντευξη του ο κ. Δήμαρχος, καλό είναι να κάνει εκτενή αναφορά για τους αγώνες αυτούς, να τους μάθουμε και εμείς.









Είπε και άλλα στην περίφημη συνέντευξη.

Πότε αισθάνθηκε ανακούφιση; Όταν πληρώθηκαν 1.200 οικογένειες και προμηθευτές που περίμεναν 12 μήνες για να πληρωθούν. Το κατόρθωμα αυτό ήταν το δάνειο των 10 περίπου εκατομμυρίων ευρώ που πήρε ο Δήμος και θα πληρώνουν για χρόνια οι δημότες. Αυτό ήταν το λιθαράκι που έβαλε και το κρατάει για τον εαυτό του!! Δηλαδή το πήρε πίσω;

Ποιες ήταν οι 1.200 οικογένειες; Ήταν τόσοι οι υπάλληλοι της ΔΕΤΕΔΑ και της ΔΕΑΔΑ; Ποιοι προμηθευτές πληρώθηκαν; Φαίνεται ότι κάποιοι ξέμειναν και προχώρησαν σε διαδικασίες που έφεραν την ΚΕΔΑ σε πτώχευση και έκαναν τον πρόεδρό της «φτωχό».

Αλλά για αυτό το θέμα θα γίνει αναφορά σε επόμενη ανάρτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: