Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Αλλιώς είναι, αλλιώς τα παρουσιάζουν

Στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο blog http://politikinews.blogspot.com/ αναγράφεται στιχομυθία από συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου:
Μοναδικής «κομψότητος» επίθεση του Αφουξενίδη- πρόεδρος της πτωχευμένης ΚΕΔΑ και πάλι… ΠΡΟΕΔΡΟΣ της πνέουσας τα λοίσθια ΚΕΠΕΔΑ- κατά της Επιτρόπου!! Ειρωνικός, αλαζονικός κατά τον γνωστό του τρόπο και με απίστευτες εκφράσεις κατά της επιτρόπου που δεν εγκρίνει –μεταξύ άλλων- την πληρωμή του καλλιτέχνη ΜΑΡΤΑΚΗ επειδή-άκουσον άκουσον- εξεδόθη τιμολόγιο στον καλλιτέχνη, αλλά ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΑGER του και η γυναίκα ζητάει συμφωνητικό μεταξύ του ΜΑΡΤΑΚΗ και του MANAGER για να διαπιστώσει … ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΟΒΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Ο ΜΑΝΑGER ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΙ!! Περισσότερα σχόλια και .. περιστατικά, διαβάστε στο φύλλο της Παρασκευής…
Μ.Χ.Β

Μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως τα αναφέρει ο κ. Αφουξενίδης. Μήπως στην προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Αχαρνών και ΚΕΠΕΔΑ δεν περιλαμβάνεται ο διοργάνωση του πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής και για το λόγο αυτό η Πάρεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν εγκρίνει τη Δαπάνη; Λέω μήπως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: