Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Τι βλέπουν τα μάτια μου!!


Κατόπιν εορτής ο κ. Γιάννης Κασσαβός γιόρτασε την εορτή του. Με αυτή την ευκαιρία άνοιξε πολιτικά την χρονιά με συνεστίαση των φίλων του και πιθανών υποστηριχτών του στη διεκδίκηση της υποψηφιότητας για τη Δημαρχία. Η συνεστίαση ήταν πολιτική πράξη, γιατί δεν την είχε κάνει καμία άλλη φορά.

Στη συνεστίαση μεταξύ των άλλων παρέστησαν και τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν με την παράταξη του Παν. Φωτιάδη, δύο από τους οποίους αποχώρησαν, οι κκ. Γεροντίδης και Πετρόπουλος και ένας της προσκολλήσεως μετά τις εκλογές στον. κ. Φωτιάδη, ο κ. Ελευθεριάδης. Η κα. Αβραμίδη παρέστη ως του "κλίματος" Γεροντίδη, λόγω συγγένειας. Ο κ. Λαζάρου που είχε εκλεγεί με την παράταξη Στριφτού και η κα. Σαχσανίδη που είναι σε χαλαρή σχέση με την παράταξη Φωτιάδη.

Να υποθέσει κανείς ότι διαβλέπουν αποτυχία στις επόμενες εκλογές του κ. Φωτιάδη; Θα δείξει το εκλογικό βαρόμετρο, ο κ. Συρινίδης. Αυτός αλλάζει παράταξη οσμιζόμενος τα αποτελέσματα.

Τελικά ο κ. Γ. Λέκκας, επικεφαλής της παράταξης με την οποία εξελέγη σύμβουλος ο κ. Κασσαβός και ο κ. Σπ. Βρεττός σύμβουλος της παράταξης δεν πήγαν στη συνεστίαση για τα χρόνια πολλά; Σημαίνει κάτι αυτό; Ο καιρός θα το δείξει.

Αυτά ως πολιτικό σχόλιο.

Μια παρατήρηση φιλολογικού τύπου:
Λέμε "το ποτάμι δε γυρίζει πίσω", "ο χρόνος δε γυρίζει πίσω". Αν ο στόχος πάρει φόρα και κινείται τότε άντε να τον στοχεύσεις!!

Μάλλον θα πρέπει να αρχίσει πάλι στη ΕΡΤ η καλή εκπομπή "Ομιλείτε ελληνικά". Φαίνεται ότι τη χρειαζόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: