Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Οι αγωνιστές στην πρώτη γραμμή

Καλή χρονιά σε όλους και πάλι.
Στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη δοξολογία για το νέο χρόνο έλλειπε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Φωτιάδης. Δεν έγινε γνωστό γιατί.
Από την παρακάτω ανάρτηση στο διαδίκτυο πιθανολογώ την αιτία της απουσίας του.

Μπήκαν στη Γάζα μόνον 86 ακτιβιστές...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com


Η Παλαιστινιακή κυβέρνηση της Γάζας ανακοίνωσε σήμερα ότι η αιγυπτιακή κυβέρνηση θα επιτρέψει την είσοδο ορισμένων ακτιβιστών απ’ όλο τον κόσμο και χιλιάδες βρίσκονται καθηλωμένοι στο Κάιρο.Ο Ghazi Hamad, διευθυντής ελέγχου διαβατηρίων της Γάζας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ειδησεογραφικό πρακτορείο “INFOPAL”, επιβεβαίωσε ότι χθες βράδυ εισήλθαν στη Γάζα 86 ακτιβιστές της «Πορείας Ελεύθερη Γάζα», σε δύο ομάδες (50 η πρώτη και 36 η δεύτερη). Πριν ένα χρόνο η εθνοκάθαρση, τώρα ο αγώνας να σπάσει το εμπάργκο... Χθες στο Κάιρο για την Γάζα... Η διεθνής κοινότητα; Με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ!



Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Αχαρνών έχει αδελφοποιηθεί με δύο Παλαιστινιακές πόλεις, την Μπεΐτ Σαχούρ, την εποχή που ο Παναγιώτης Φωτιάδης ήταν δημοτικός σύμβουλος, επί δημαρχίας Ντίνου Βρεττού, και την Χαν Γιουνίς ως Δήμαρχος Αχαρνών. (εδώ). Να υποθέσω ότι η απουσία του οφείλεται σε συμμετοχή του με τους ακτιβιστές;
Η φήμη για παρουσία στο Καρπενήσι είναι ανακριβής.

Στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία για το νέο χρόνο έλλειπε και η τοπική εκπροσώπηση του ΚΚΕ. Πιθανόν να ήταν και αυτοί με τους ακτιβιστές για την Γάζα! (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: