Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται !!

Αντιπρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας ο Παναγιώτης Φωτιάδης


Αντιπρόεδρος, στον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Φωτιάδης κατά τη συνεδρίαση της 28ης Ιανουαρίου.

Μετά την εκλογή του ο Δήμαρχος Αχαρνών δήλωσε : «Η εκλογή μου στη θέση του αντιπροέδρου στον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού σημαίνει, για την πόλη μα, την άμεση προώθηση των θεμάτων περιβάλλοντος και πρασίνου που μας απασχολούν. Βασική προτεραιότητα εμού του ιδίου καθώς και του υπόλοιπου Δ.Σ αποτελεί η άμεση αναδάσωση της καμένης έκτασης της Πάρνηθας με 150 χιλιάδες δενδρύλια εντός του Οκτωβρίου και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των περιοχών που γειτνιάζουν με τον Εθνικό Δρυμό».

Στο νέο Δ.Σ πρόεδρος ορίστηκε ο δασολόγος Κωνσταντίνος Δημόπουλος, αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Φωτιάδης, ενώ στη θέση του γραμματέα ο δασάρχης Ιωάννης Ζάζιαρης. (εδώ)

Με την ευκαιρία της εκλογής του ο Δήμαρχος θα αρχίσει τη δενδροφύτευση του λόφου των 40 μαρτύρων.

Η συνεργασία του αντιπροέδρου με το γραμματέα θα είναι αρμονική, αφού ο δασάρχης μήνυσε το Δήμαρχο για παράνομη δενδροφύτευση και χρήση (;) δασικής έκτασης έξω από το σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: