Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Τα ακατοίκητα κεφάλια

----------------------------------------------------------------------------
Κατά πάντων η Παπαρήγα



ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δεν θα στηρίξουμε μέτρα που ανεβάζουν το κύρος της Ελλάδας απέναντι στην ΕΕ, γιατί τότε θα έχουμε συναινέσει στις αντιλαϊκές πολιτικές της. Θα αυξηθεί το όριο της συνταξιοδότησης, θα αυξηθούν οι ασφαλιστικές εισφορές, θα μειωθούν οι μισθοί. Ή θα πρέπει να δεχθούμε γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Εμείς αυτό το κύρος της Ελλάς το απορρίπτουμε. Οι αιτιάσεις αυτών των ξένων οίκων, είναι τιμή για εμάς».

Αναρτήθηκε: troktiko (κλικ)

Είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοια πράγματα από υπεύθυνα(;) χείλη. Αυτές οι απόψεις σε μια τόσο κρίσιμη κατάσταση, όσο η σημερινή, να ενεργοποιούν τον κάθε Μπούτα να κλείνει τους δρόμους. Αν επί κομμουνιστικοί καθεστώτος στο ανατολικό μπλοκ κάποιος Μπούτας έκλεινε τους δρόμους θα ήταν πρώτη φάτσα στην τηλεόραση;

Το ΚΚΕ έχει μείνει στην συνείδηση του κόσμου για τους αγώνες του και το άδικο χαμό οπαδών και μελών του. Έκανε ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ τον Μπελογιάννη και τη συζυγό του Έλλη Παππά, όσο ήταν μαζί τους. Όταν η Παππά είδε την ιστορία ξανά, σε όλη της την έκταση και διαχώρισε τη θέση της από το ΚΚΕ, τότε οι πρώην σύντροφοί της δεν πήγαν ούτε στην κηδεία της!! Το ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ του Μπελογιάννη το έβαλαν στο ντουλάπι. Εκεί που κάποιοι βάζουν τις κομματικές αναμνήσεις τους.

Είναι καλό κανείς να βλέπει την ιστορία από όλες της τις πλευρές. Αψευδείς μάρτυρες τα αρχεία και οι διασταυρωμένες μαρτυρίες.

Για διασταύρωση το http://realkke.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: