Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Η Πάρνηθα και αυτή τη χρονιά θα σωθεί

Διάβασα, στην εφημερίδα "Νέοι Στόχοι" της 9/9/2009, ανακοίνωση του Δασαρχείου Πάρνηθας για προσλήψεις προσωπικού με τρίμηνη σύμβαση εργασίας. Κανονικά θα μπορούσα να αναρτήσω την ανακοίνωση για να πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι για την προκήρυξη των θέσεων.

Δεν αποφεύγω τον πειρασμό να σχολιάσω τη Δημόσια Διοίκηση.

  • Η απόφαση για την σύσταση των θέσεων υπογράφτηκε στις 29-7-2009, δηλ. στο μέσον του καλοκαιριού για κάλυψη εποχιακών αναγκών …σε εργασίες για την αποτροπή του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών!!
  • Η προκήρυξη των θέσεων έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου, δηλ. το φθινόπωρο.
  • Προκήρυξαν 11 θέσεις και ζητούν να προσλάβουν 12!!
  • Υπάρχουν θέσεις για 10 άτομα με ειδικότητα εργάτριες!! Με εμπειρία τουλάχιστον 6 μηνών σε εργασίες για την αποτροπή του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών και την χρήση αλυσοπρίονου!!
  • Η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων λήγει την 19 Σεπτεμβρίου. Οι συμβάσεις δεν μπορούν να υπογραφούν πριν τις 5 Οκτωβρίου. Οι συμβάσεις θα είναι τρίμηνες. Δηλαδή το διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου. Στο διάστημα αυτό το Δασαρχείο θα έχει προσωπικό για αποτροπή του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών!! Με τις εργάτριες με τα αλυσοπρίονα στο χέρι!!

Μετά λέμε αν ευθύνεται το κράτος για τις καταστροφές που έγιναν και δε μπορούσαν να αποτραπούν. Η επανίδρυση του κράτους σε όλο του το μεγαλείο.
Θαυμάστε τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: