Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Η ανανέωση έγινε!!

Εικόνα από τα δελτία των 8:00 σήμερα. Θέμα η τοποθέτηση του κ. Εβερτ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνο που οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων βάζουν όποιους θέλουν. Ευτυχώς που δεν χρησιμοποιούν άλογα, γιατί θα μπορούσαν να διορίσουν και τους ιπποκόμους τους.

Η αναφορά στο ψηφοδέλτιο συνοδευόταν και από οπτικό υλικό. Έδειχνε τον κ. Έβερτ να κατεβαίνει με δυσκολία τα σκαλιά της Βουλής και σε άλλη εικόνα να προσπαθεί με τη βοήθεια του συνοδού του να βάλει το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.

Δεν είναι πρέπον να σχολιάζει κανείς ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας, αλλά με την επιμονή τους να συμμετέχουν στη Βουλή σε αυτή την κατάσταση, δίνει το δικαίωμα σχολιασμού. Τουλάχιστον ο θείο του τέως πρωθυπουργού μπορεί να βάλει το ψηφοδέλτιο στην κάλπη μόνος του. Παρόλη την ηλικία των 80 ετών ζητάει την ψήφο των συμπολιτών του. Θέλει να μπει αυτή τη φορά χωρίς τη βοήθεια των λευκών ψηφοδελτίων. Ίσως θέλει να μπει στη Βουλή να ακουστεί η φωνή του, αφού αυτή δεν έχει ακουστεί από το 1963, ημερομηνία που εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής, μέχρι σήμερα.

Νέοι άνθρωποι. Φρέσκες ιδέες. Η Ελλάδα εσώθη.

Δυστυχώς θα λείπει από τη βουλή και ο κ. Τσοχατζόπουλος. Ο κ. Παπανδρέου στέρησε ΠΑΣΟΚ από νέο αίμα, από φρέσκες ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: