Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Οι αγώνες τώρα δικαιώνονται

Η νεολαία ΠΑΣΟΚ Βόρειας Αττικής διοργάνωσε: Πολιτική -Προεκλογική εκδήλωση για την νεολαία με Θέμα ''ΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ'', στις 25 Σεπτεμβρίου 2009 στο Δημαρχείο του Δήμου Αχαρνών .

Στην συγκέντρωση ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΕ. Έφθασε στο Δημαρχείο με τη θωρακισμένη λιμουζίνα του(;). Εκεί μίλησε για την οικονομική κρίση. Για τη νεολαία που δε βρίσκει δουλειά ή όταν βρει είναι η γενιά των 700 € (700*14=9800 € ετησίως).

Για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων εργάζεται ακούραστα ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΕ. Αγωνίζεται μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων. Για τους αγώνες του παίρνει το κάτι τις. 24.000 € ετησίως.
Εκπροσωπεί και τους εργαζόμενους στο Διοικητικό Συμβουλιο της ΔΕΗ, ως εκπρόσωπος της ΓΕΣΕΕ. Για τους αγώνες του παίρνει το κάτι τις. 26.000 € ετησίως.

Τα στοιχεία αυτά έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα το «Παρόν» και σχολιάστηκαν στο blog papatzides.blogspot.com.(εδώ) Ο κ. Παναγόπουλος δήλωσε ότι απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη. Για εκβιασμό; Για δυσφήμιση; (εδώ)

Δεν μπορώ να γνωρίζω την ακρίβεια των γεγονότων. Πάντως ο κ. Παναγόπουλος δεν αμφισβήτησε τους πίνακες με τις αμοιβές.

Η προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων γίνεται με αγώνες. Και υπάρχει το σχετικό τίμημα. Η αμοιβή για τους αγώνες, που στην περίπτωση αυτή για συμμετοχή σε δύο Διοικητικά Συμβούλια ανέρχεται σε 50.000 €. Φτωχό κομπολογάκι μου!!

Άντε και βουλευτής προσεχώς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: