Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Η γειτονιά των αγγέλων

Δεν υπάρχει διάθεση να γίνονται υποδείξεις στον τοπικό τύπο. Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που «βγάζουν μάτι».

Στην εφημερίδα «η Αδέσμευτη των Αχαρνών» υπάρχει άρθρο για τη γειτονιά των αγγέλων, το νεκροταφείο. Εκεί σημειώνεται και η σταθερή αξία του Σπ. Σαββίδη. Στο άρθρο αναφέρεται μεταξύ άλλων : «… Ίσως σε άλλη περίπτωση, σε άλλη υπηρεσία, να δίναμε μια φορά τα εύσημα, για την καθαριότητα, για την εξυπηρέτηση, αλλά και για τον σεβασμό των υπαλλήλων.

Στην προκειμένη περίπτωση δίνουμε δέκα και μάλιστα με τόνο.

Άσχετα με το προβλήματα που προκύπτουν από τη διάνοιξη του χώρου, άσχετα και τα παράπονα που και εμείς έχουμε καταγράψει – και ίσως και καταγράψουμε ξανά – για το επίμαχο θέμα, θα ήταν όμως αν δεν δίναμε τα συγχαρητήριά μας στον πρόεδρο της ΔΕΝΔΑ κ. Σπύρο Σαββίδη, για όλη την προσπάθεια που καταβάλει, ούτως ώστε να λειτουργεί η Δημοτική Επιχείρηση, αν όχι άψογα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
_____________________________________(Από το φωτογραφικό ρεπορτάζ της εφημερίδας της 29/5/2009)
Φαίνεται ότι η αξιολόγηση της παράνομης επέκτασης του νεκροταφείου είναι χαμηλού επιπέδου πρόβλημα για τον συντάκτη του άρθρου. Φαίνεται ο συντάκτης του άρθρου δεν περπάτησε μέσα στο νεκροταφείο, αλλά έμεινε στην είσοδο. Στις πρασινάδες. Στο νεκροταφείο όμως υπάρχουν και τάφοι. Υπάρχουν;
Και εμείς (πληθυντικός ευγενείας) δίνουμε στον κ. Σαββίδη δέκα με τόνο. Αλλά στην κλίμακα του 1000. Οι παρακάτω εικόνες αφιερώνονται στο συντάκτη του άρθρου για το φωτοάλμπουμ.

Ίσως να τα έβλεπα και εγώ έτσι τα πράγματα, αν είχα την ολοσέλιδη διαφήμιση του κ. Σπ. Σαββίδη στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια: