Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Πρώτα οι εκλογές μετά η ενότητα;

___________________________________________________________________
Μετά από την προεκλογική περίοδο, που λήγει σήμερα, το ήθος του εκλογικού αγώνα θα παραμείνει αποτυπωμένο και στις ηλεκτρονικές αφίσες. Κατά την άποψη των υποστηρικτών της κ. Μπακογιάννη ο κ. Σαμαράς είναι η προτίμηση του ΠΑΣΟΚ.


Σύμφωνα με την Υπεύθυνη Γυναικών Αχαρνών της Ν.Δ. «Το μόνο που κληρονόμησε και τίμησε επάξια είναι το όνομα Μπακογιάννη, σημείο αναφοράς και σύμβολο έμπνευσης και αγώνων για όλη τη Ν.Δ.»

Σχετικά το επώνυμο των γυναικών ήταν το επώνυμο του πατέρα, όταν υπανδρευόντουσαν έπαιρναν το όνομα του άνδρα τους και μερικές κρατούσαν παράλληλα και το πατρικό επώνυμο. Η κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη λεγόταν Θεοδώρα Μητσοτάκη και μετά το γάμο Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη. Μετά τη δολοφονία του Μπακογιάννη, η κ. Ντόρα κράτησε ως επώνυμο το Μπακογιάννη, αντί να επανέλθει το επώνυμο Μητσοτάκη. Το επώνυμο Μπακογιάννη της έδινε μεγαλύτερη αίγλη για πολιτική καριέρα. Μετά από χρόνια η κ. Ντόρα ήλθεν εις γάμου κοινωνίαν με τον κ. Ι.Κούβελο. Το επώνυμο του συζύγου δεν είχε καμία αίγλη και έμεινε αχρησιμοποίητο. Κανονικά, όπως όλοι οι κοινοί θνητοί θα έπρεπε να λέγεται Ντόρα Μητσοτάκη ή Ντόρα Μητσοτάκη – Κούβελου. Το πρώτο επώνυμο κουβαλάει τις αμαρτίες του πατέρα της. Το δεύτερο άγνωστο στο ευρύ κοινό.

Όσο για το όνομα του Παύλου Μπακογιάννη «σημείο αναφοράς και σύμβολο έμπνευσης και αγώνων για όλη τη Ν.Δ.» δεν αναφέρθηκε καθόλου στον προεκλογικό αγώνα για την κατάληψη της αρχηγίας της Ν.Δ.

Για συμπλήρωμα των φωτογραφιών ακολουθεί η επόμενη.


Υπεύθυνη Δήλωση
Είμαι οπαδός της "Ένωσης Κεντρώων", του Λεβέντη και αυτά που γράφω είναι για να περνάει η ώρα. Όπως λέει και ο λαός "Από πίτα που δεν τρως μη σε νοιάζει και αν καεί"

Δεν υπάρχουν σχόλια: