Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Αλλαγή σκυτάλης σε αντιδημάρχους.

Όπως ήτανε προγραμματισμένο στις αρχές Μαρτίου αντικαταστάθηκε ο αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τα Τεχνικά Έργα κ. Σ. Σαββίδης με τον κ. Μαρίνο Μουγκάνη. Όπως με πληροφόρησαν παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Σαββιδη για την επιτυχημένη αντιδημαρχία του και ευχήθηκε στο νέο αντιδήμαρχο καλή επιτυχία. Ο κ. Δήμαρχος επανέλαβε ότι η αντικατάσταση αντιδημάρχων δεν σημαίνει λανθασμένη διαχείριση των προηγουμένων.
Πράγματι η αντιδημαρχία του κ. Σαββίδη ήταν άκρως επιτυχής. Φαίνεται στα δημοσιεύματα για τα μπάζα στους 40 Μάρτυρες και το χώρο έξω από το νεκροταφείο. Το βραβείο επιτυχούς διαχείρισης το πήρε από τη Νομαρχία με το πρόστιμο των 3000 €, που επέβαλε στο Δήμο Αχαρνών.
Για την επιτυχημένη αντιδημαρχία του κ. Σαββίδη αφιερώνω τις παρακάτω φωτογραφίες (από 40 Μάρτυρες και νεκροταφείο).



Για την αξιοσύνη του προτάθηκε από το Δήμαρχο και ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη θέση του προέδρου της ΔΕΝΔΑ, σε αντικατάσταση του κ. Μ. Θεοδωρίδη, που ανέλαβε αντιδήμαρχος για θέματα περιβάλλοντος.
Με την ευκαιρία αυτή ο κ. Δήμαρχος έπλεξε το εγκώμιο για τον κ. Θεοδωρίδη για το σημαντικό έργο που έκανε στο νεκροταφείο, όπου δίνουν συγχαρητήρια στο Δήμαρχο όσοι το επισκέπτονται!!
Δε γνωρίζω αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι για την κατάσταση στο νεκροταφείο έχει γίνει παραπομπή από τη Νομαρχία στον εισαγγελέα για παράνομη επέκταση του νεκροταφείου. Αν είναι έτσι τότε συγχαρητήρια στον κ. Δήμαρχο και τον κ. Θεοδωρίδη υπευθύνους και υπόλογους για αυτή την κατάσταση. Στους δύο αφιερώνονται οι παρακάτω φωτογραφίες.


















Ανεξάρτητα από τις επιτυχίες!! του κ. Θεοδωρίδη υπάρχει και κάτι που τον τιμά. Ενώ θα μπορούσε νόμιμα να παίρνει μισθό και από την ΔΕΝΔΑ ως πρόεδρος για το διάστημα των δύο μηνών που ήταν ταυτόχρονα και αντιδήμαρχος, δεν πήρε το μισθό από την ΔΕΝΔΑ. Μπράβο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: