Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Προς ****rnet.gr

Αγαπητέ «συνάδελφε»
Να ξέρεις ότι σε διαβάζω ταχτικά. Το ίδιο νομίζω ότι κάνεις και εσύ. Πως το κατάλαβα; Να σου αναφέρω κάποια σημεία.
Στην ανάρτηση της 28/2/2009 με θέμα «Οι Αχαρνές έχουν Δήμαρχο ή Φύλαρχο;» αναφέρεται μεταξύ των άλλων το όνομα του χρηματοδότη του Αχαρναϊκού Α. Ο. (ηθελημένα) με το όνομα Κοροντζής. Την άλλη μέρα διορθώθηκε στο σωστό Σουρτζής. Εσύ σε δημοσίευση με θέμα «Στο έλεος του Θεού ο Αχαρναϊκός» χρησιμοποιείς το όνομα Κοροντζής που είναι ανύπαρκτο. Αν θέλει κανείς να ελέγξεις κάτι αυτή είναι μια καλή μέθοδος.

Σε θέμα «Στις εκδηλώσεις για τον Πόντο» έχεις και τη φωτογραφία της πρόσκλησης το γνωστό ΚΑΛΕΣΟΧΑΡΤ’. Μόνο που είναι αντιγραφή της εικόνας, που είναι στο blog της 5/3/2009 με θέμα «ΚΑΛΕΣΟΧΑΡΤ’»

Στις 10/2/2009 στο blog υπήρχε ανάρτηση με θέμα «Δήμος Αχαρνών – Δήμος Han Yunes. Αδελφές πόλεις» Στις 11/2/2009 Αναφέρθηκες και σε παλαιότερες αδελφοποιήσεις πόλεων με τις Αχαρνές. Θυμήθηκες και το Σοχούμι και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Κοίτα σύμπτωση, τα ίδια πράγματα θυμόμαστε. Δεκαπέντε μέρες μετά άλλη τοπική εφημερίδα μπήκε στην ιστοσελίδα και μετά βρήκε και την αδελφοποιημένη πόλη που εγώ δε θυμόμουν.

Αυτά με λίγα λόγια. Σε eMail που έστειλα στον τοπικό τύπο, για το θέμα «ΑΙΣΧΟΣ» που δημοσιεύθηκε στα «Αχαρναϊκά Νέα», λέω ότι αναγράφεται στο blog δεν αποτελεί αποκλειστικότητα ή πνευματική ιδιοκτησία. Είναι ελεύθερος ο καθένας να παίρνει ότι θέλει, είτε θέλει να δημοσιεύσει την πηγή, είτε όχι. Εγώ πάντως που χρησιμοποίησα κείμενο του ****rnet.gr ανέφερα την πηγή που το βρήκα.
Με «συναδελφικούς χαιρετισμούς leon.pontidis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: