Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Τι στάση κρατάτε στην ΤΕΔΚΝΑ; Υπάρχει απάντηση;

Τι κοινό έχει ένα αυτοκίνητο και μια αγορά γραφείων της ΤΕΔΚΝΑ; Μην ψάχνεται. Τη μίζα. Από Δήμαρχο κατά τύχη "Γαλάζιο". Έτσι αναφέρεται στην ιστοσελίδα http://www.press-bank.com/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=DCAE522A-BD97-406A-B441-62755BC8DC0E.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΔΚΝΑ μετέχουν από το Δήμο Αχαρνών ο Δήμαρχος Παναγιώτης Φωτιάδης και ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κασαββός.

Ερώτηση προς τους εκπροσώπους μας στην ΤΕΔΚΝΑ. Είναι τα πράγματα έτσι όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα; Ποιά στάση κρατήσατε;

Και λίγο οπτικό υλικό για ποικιλία

Στη φωτογραφία, από ημερίδα στο Δήμο Ηλιούπολης, ο Δήμαρχος Θρακομακεδόνων, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, ο κ.Κ.Χατζηδάκης, τότε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, ένας κύριος και ο κ. Ι.Κασαββός μέλος της ΤΕΔΚΝΑ. Οι αναφερόμενοι κατά τίτλο και όνομα δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Μεταξύ μας ο ιστότοπος που ανέφερα προηγουμένως δεν είναι για να προβάλλεται, λόγω του ύφους του. Μερικές φορές όμως μέσα σε αθλιότητες κρύβονται και αλήθειες. Πάντως ο καθένας είναι αθώος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται μέχρι την τελεσίδικη καταδίκη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: