Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Γράψτα όπως τα λέω


Στο blog υπάρχει ανάρτηση το Σάββατο 21/3/2009 ώρα 2:30 π.μ. με θέμα: «Σαράντα Μάρτυρες. ΟΧΙ δενδροφύτευση τώρα». Εκεί προανήγγειλα τη συνεργασία του κ. Κασαββού με τον τηλεοπτικό σταθμό «Άλφα» στην παρουσίαση του θέματος της ρύπανσης του άλσους των Σαράντα Μαρτύρων. Έβαλε το χέρι του ο δημοσιογράφος Σπύρος Φρεμεντίτης(;) Ποιος είναι αυτός.; Ο δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας, που είναι στην τριμελή επικοινωνιακή ομάδα της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες», που έγραψε το άρθρο «Ολυμπιακή Κοροϊδία» για το Ολυμπιακό Χωριό.
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=02.11.2008,id=10961472

Στο δημοσίευμα υπάρχει φωτογραφία και λεχθέντα από τον κ. Κασαββό:
«Αντί ο δήμος να διεκδικήσει την ισόβια παραχώρηση των εγκαταστάσεων, συμβιβάστηκε με μια απλή πενταετή μίσθωση και με όρους επαχθείς για το συμφέρον των δημοτών και επέτρεψε στο υπουργείο Απασχόλησης να κάνει "μπίζνες" με δημοτικά χρήματα», μας είπε ο Γ. Κασσαβός, δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών.

Από τις αρχές Νοεμβρίου 2008, ίσως πιο πριν, είχε αρχίσει η προβολή του κ. Κασαββού και το στήσιμο της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες».

Πως και γιατί τα θυμάμαι αυτά. Μα με το άρθρο του κ. Κασαββού στην εφημερίδα «Νέοι Στόχοι» της 25/3/2009. Γιατί μη μου πείτε ότι οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας έβλεπαν την εκπομπή στην τηλεόραση και τράβηξαν φωτογραφία ένα στιγμιότυπο. Κείμενο πήραν από τον κ. Κασαββό και το δημοσίευσαν.
Στο κείμενο όμως αυτό περιέχεται μια περίληψη των όσων είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο και μερικά συμπληρώματα από την παραπάνω αναφερόμενη ανάρτηση στο blog. Μιλάει για συνολική μελέτη, για περίφραξη, για ηλεκτροφωτισμό, την διαμόρφωση και την δενδροφύτευση. Δεν παρακολούθησα το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά βρήκα μαγνητοφωνημένα τα πρακτικά. Εκεί δεν περιέχονται αυτές οι αναφορές.

Δεν έχω καμία αντιδικία, ατομική ή πολιτική με τον κ. Κασαββό. Ένας όμως που θέλει να εκλεγεί Δήμαρχος και να μην είναι ένα αντίγραφο του προηγούμενου πρέπει να είναι καθαρός απέναντι στους δημότες. Γιατί η επικοινωνιακή πολιτική και όχι η ουσιαστική πολιτική, την οποία χρησιμοποιούν οι πολιτευόμενοι, τελικά οδηγεί εκεί που η σημερινή κυβέρνηση οδήγησε την Ελλάδα. Στο χάος.

Για την ομιλία πατήστε εδώ.
http://www.4shared.com/file/95495093/f5198c5f/Kas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: