Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Η "απόσχιση" άρχισε


Έπεσε στα χέρια μου το τέταρτο φύλλο της εφημερίδας "ΔΕΚΕΛΕΙΑ". Κεντρικός τίτλος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ: Επιθυμία μας ο ανεξάρτητος δήμος Ο αγώνας άρχισε, πλησιάζουν και δημοτικές εκλογές. Να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Λεφτά θα πέσουν προεκλογικά. Υποδομή να υπάρχει. Πολλά έντυπα ξεφύτρωσαν. Στόχος τους η ενημέρωση ή η συμμετοχή στο μοίρασμα της πίτας;

Σύνθημα του εντύπου λοιπόν : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟ.

Οι δημοτικοί άρχοντες τα βλέπουν όλα αυτά. Δε μιλάνε. Δεν τους κράζουν. 10 χιλιάδες περίπου δημότες, τουλάχιστον 3000 ψήφοι. Σκέφτομαι δε θες να γίνει πραγματικότητα και τότε τι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣ θα είμαστε χωρίς ολυμπιακό χωριό!!

Στο έντυπο υπάρχουν και διαφημίσεις. Στην πρώτη σελίδα διαφημίζεται η πιτσαρία ΙΩΝΕΣ.

Αδερφέ Παύλο Γεροντίδη, ντε 'φτας. Μήπως η πιτσαρία είναι δικό σου μαγαζί; Εσύ δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αχαρνών διαφημίζεις το μαγαζί σου σε αυτούς που έχουν κύριο τίτλο την ανεξαρτησία του του Ολυμπιακού Χωριού από το Δήμο Αχαρνών; Φαντάζεσαι τον πόντιο Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναότη Ψωμιάδη να βάζει διαφήμιση σε έντυπα του "Ουράνιου Τόξου"; Αυτού που λέει ότι είναι όργανο των Σκοπιανών; Αν σε δηλώσεις σου λες το Δήμαρχο ΑΝΑΞΙΟ εσένα πως πρέπει να σε πούμε; Εδώ ισχύει το: "Αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και τα δίνεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια: