Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ...

Η εφημερίδα «Δυτική Όχθη» στο φύλο της 28/10/2009 κρύβει θησαυρούς, για εκείνους που έχουν μάτια και βλέπουν, μνήμη και θυμούνται. Στο φύλλο της 22/7/2009 τοπικής εφημερίδας «Νέοι Στόχοι» δημοσιεύτηκε άρθρο με θέμα τη σύλληψη του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Νεκροταφείου Δήμου Αχαρνών και την παραπομπή του στο αυτόφωρο για παράνομη περιτοίχιση στο Νεκροταφείο.


Στην τοπική εφημερίδα «Αχαρναϊκά Νέα», στο φύλλο της 23/7/2009 , σελίδα 9, δημοσιεύθηκε κείμενο με τίτλο «Στο Αυτόφωρο για την μάντρα του Νεκροταφείου» υπάρχει υπότιτλος «Δικαίωση του Σπύρου Σαββίδη». Δικαίωσή του ήταν ότι παραπέμπεται να δικαστεί για πολεοδομική παράβαση; Στο άρθρο αυτό αναφέρεται ότι ο κ. Σαββίδης προσκόμισε άδεια που μόλις είχε λήξει!!
Στην εφημερίδα «Δυτική Όχθη» στη σελίδα 15 δημοσιεύεται φωτοτυπία της Άδειας Περιτοίχισης Οικοπέδου. Σε αυτή αναφέρεται:
Έπειτα από
1. Την από 3/9/2009 αίτηση του Δήμου Αχαρνών ….
Από τη φωτοτυπία της άδειας διαπιστώνεται ότι μετά περίπου δύο μήνες έγινε αίτηση για «νομιμοποίηση περιτοίχισης» και όχι για ανανέωση άδειας περιτοίχισης.


Τελικά ποια είναι η αλήθεια; Λέγονται ανακρίβειες ή ψέματα από αιρετά πρόσωπα;
Η ετυμηγορία δική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: